| מרכיבים: | |||
| 350 גרם | קוסקוס - עבה | ||
| 2-3 כף/ות | קינמון - שטוחות - לפי הטעם | ||
| 100-150 גרם | שקד - קלויים וטחונים בנוני | ||
| 70 גרם | צימוקים - שחורים | ||
| 25 - 50 גרם | סוכר - לפי הטעם האישי | ||
אופן ההכנה:מכינים קוסקוס (יש הוראות על השקית), ברגע שהקוסקוס מוכן יש להוסיף את כל המרכיבים, לערבב בעדינות, להכנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להשחמה - ללא כיסוי ולהמנע מלייבש את הקוסקוס. יש לערבב מדי פעם - למנוע יובש או שריפתו.
יש להגיש חם מיד לאחר ההוצאה מהתנור.
יש להגיש חם מיד לאחר ההוצאה מהתנור.
