קוסקוס מרוקאי

קוסקוס מחמר (חום)  
מרכיבים:
350 גרם קוסקוס - עבה
2-3 כף/ות קינמון - שטוחות - לפי הטעם
100-150 גרם שקד - קלויים וטחונים בנוני
70 גרם צימוקים - שחורים
25 - 50 גרם סוכר - לפי הטעם האישי

   
אופן ההכנה:מכינים קוסקוס (יש הוראות על השקית), ברגע שהקוסקוס מוכן יש להוסיף את כל המרכיבים, לערבב בעדינות, להכנית לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד להשחמה - ללא כיסוי ולהמנע מלייבש את הקוסקוס. יש לערבב מדי פעם - למנוע יובש או שריפתו.
יש להגיש חם מיד לאחר ההוצאה מהתנור.